Transfernieuws

Vader van Ansu Fati woedend: 'Heb het idee dat wij veel meer verdienen'

Vader van Ansu Fati woedend: 'Heb het idee dat wij veel meer verdienen'

29-03-2023 11:00
1

Ansu Fati komt bij FC Barcelona weinig aan speeltijd toe en zijn vader vraagt om antwoorden van de Catalaanse club. Bori Fati wil met zaakwaarnemer Jorge Mendes afspreken om de mogelijkheden in de zomer te bekijken. 

De vader van Fati spreekt met Cadena Cope over de toekomst van zijn zoon. Ontmoetingen met Mendes komen vaker voor tussen de twee partijen. "Ik spreek hem volgende maand, normaliter zien we elkaar twee of drie keer per maand", meent Bori Fati. "Ik wil het beste voor mijn zoon, hij is iemand die ergens heengaat om te slagen. Op het moment gebeurt dat niet."

"Als vader ben ik boos", vervolgt Bori Fati. "Misschien heb ik ongelijk, maar dat deert me niet. Twee jaar geleden zei Mendes tegen Bartomeu (Josep Maria Bartomeu, voormalig clubpresident Barça, red.) dat er genoeg aanbiedingen op tafel lagen, maar daar wilde hij niets van weten. Wij verdienen veel meer."

De vader sprak nog niet met de trainer, Xavi Hernándes. "Je moet het aan hem vragen. De trainer zal zo zijn beweegredenen hebben. Misschien denkt hij dat Ansu niet sterk genoeg is in verdedigend opzicht, dat kan ik begrijpen."