Nieuws

'Twente krijgt goed en slecht blessurenieuws in aanloop naar kraker tegen PSV'

'Twente krijgt goed en slecht blessurenieuws in aanloop naar kraker tegen PSV'

24 februari - 14:55

FC Twente moet het de komende tijd stellen zonder Michal Sadílek, meldt TC/Tubantia. De Tsjech heeft een blessure aan zijn bovenbeen opgelopen. Aan de andere kant lijken Ramiz Zerrouki en Robin Pröpper het treffen met PSV wel te halen.

Het is tot nu toe zeker niet het seizoen van Sadílek. De middenvelder stond het merendeel van de wedstrijden aan de kant wegens blessures, waaronder oorsuizen. Nu is daar dus een blessure aan het bovenbeen bijgekomen. Een hereniging met zijn voormalig werkgever zit er dus niet in voor de Tsjech, die zelf zes jaar actief was in Eindhoven.

Waar Sadílek niet in actie kan komen tegen PSV, lijkt dat wel het geval te zijn voor Zerrouki en Pröpper. Het duo miste het duel tegen Go Ahead Eagles afgelopen weekend, maar is naar alle waarschijnlijkheid weer wel van de partij tegen PSV.

Gezien het resultaat dat de Tukkers eerder dit seizoen behaalden tegen PSV, reist Ron Jans met goede moed af naar Eindhoven. "Dit is een ideaal moment om te laten zien dat we veel beter kunnen. Tegen Go Ahead was het zwaar onvoldoende. Ik weet dat Twente en Ron Jans niet zulke heel cijfers hebben in Eindhoven, maar daar moeten we maar een eind aan maken", vertelt hij in gesprek met Tubantia.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!