Nieuws

Van der Vaart 'schaamde zich' voor Ajax: 'Als Union wint, ben je diep gezonken'

Van der Vaart 'schaamde zich' voor Ajax: 'Als Union wint, ben je diep gezonken'

23 februari - 08:36
1

Rafael van der Vaart benadrukt dat Ajax donderdagavond móét winnen tegen FC Union Berlin in de Europa League. De oud-Ajacied was allesbehalve te spreken over het spel van de Amsterdammers vorige week.

"Wat er verkeerd ging? Alles. Ik schaam me niet snel, maar ik zat te kijken en dacht: krijg nou toch wat...", aldus Van der Vaart bij Ziggo Sport over het duel in de Johan Cruijff Arena. "Alle respect voor Sheraldo Becker, Morten Thorsby en al die andere spelers; dat Ajax weggespeeld wordt... Ze werden gedomineerd door Union."

"Dat is pijnlijk", vervolgt de 109-voudig Oranje-international. "Ajax gaat gewoon door. Als dat niet gebeurt, komt mijn schaamte terug." Van der Vaart is tegelijkertijd niet onder de indruk van Union. "Natuurlijk, ze hebben een goede coach, maar als je als Ajax uitgeschakeld wordt door Union Berlin, ben je heel diep gezonken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!