Transfernieuws

'Leicester meldt zich naast Atlético en biedt enorm bedrag voor Schuurs'

'Leicester meldt zich naast Atlético en biedt enorm bedrag voor Schuurs'

08-02-2023 15:14 Laatste update: 15:15

Atlético Madrid zou opnieuw zijn uitgekomen bij Perr Schuurs voor een mogelijke zomertransfer. De 23-jarige Nederlander blijft een goede indruk maken bij FC Torino en zou na een jaar al naar Spanje kunnen vertrekken, al denkt Leicester City daar anders over. De Engelse club zou een enorm bod voorbereiden. 

Volgens Mundo Deportivo en Fichajes is Atlético uitermate geïnteresseerd in de verdediger die de afgelopen zomer Amsterdam voor Turijn verruilde. Ajax ontving daar destijds ongeveer negen miljoen euro voor. Schuurs kon bij Ajax nooit lange tijd overtuigen, maar blijft in de Serie A behoorlijk overeind staan. Schuurs speelt het merendeel van de wedstrijden in Turijn en was dit seizoen al goed voor twee assists.

Atlético zou concurrentie hebben van Leicester City. The Foxes zouden bereid zijn maar liefst 27 miljoen euro over te maken voor Schuurs. De verdediger maakte in het begin van zijn carrière furore bij Fortuna Sittard en werd in 2018 door Ajax overgenomen. Vier jaar later volgde de overstap naar de Serie A. De marktwaarde van de mandekker wordt op ongeveer twaalf miljoen euro geschat.