Nieuws

Deze succesvolle trainer vertrekt na ruim tien jaar dienstverband bij Feyenoord

Deze succesvolle trainer vertrekt na ruim tien jaar dienstverband bij Feyenoord

2 mei - 12:10

Melvin Boel, de trainer van Feyenoord Onder 21, verlaat de club na een dienstverband van tien jaar aan het einde van dit seizoen. Boel heeft binnen de Feyenoord Academy diverse rollen vervuld en geeft aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging elders.

Wie is Melvin Boel?

Boel startte zijn carrière bij Feyenoord in 2013 als assistent-trainer bij Onder 18 en groeide door naar verantwoordelijke posities bij Onder 17 en later bij Onder 18 en Onder 21. Onder zijn leiding maakten veel spelers uit de jeugdopleiding hun debuut in het eerste elftal. Momenteel strijdt zijn team nog voor promotie en speelt het binnenkort de bekerfinale.

Dennis te Kloese, algemeen directeur bij Feyenoord, benadrukt de waardevolle bijdrage van Boel aan de ontwikkeling van jong talent binnen de club. "Ik heb Melvin leren kennen als een gedreven en ambitieuze trainer die het maximale uit zijn spelersgroep tracht te halen. We wensen hem heel veel plezier en succes in zijn verdere trainersloopbaan."

Melvin Boel vertrekt bij Feyenoord

Boel zelf spreekt met trots over zijn periode bij Feyenoord. "Terugkijkend overheerst bij mij vooral het trotse gevoel dat ik een lange periode bij deze prachtige club heb mogen werken", laat hij op de clubsite weten. "Ik ben blij met de kansen die ik vanuit Feyenoord heb gekregen, maar ik denk ook dat het voor mijn ontwikkeling goed zal zijn om ergens anders een nieuwe uitdaging aan te gaan. Maar eerst gaan we er met het team nog alles aan doen om het seizoen tot een mooi einde te brengen." Boel is ook bezig met het afronden van zijn UEFA Pro-opleiding, wat nieuwe deuren kan openen voor zijn toekomst.