Transfernieuws

'Chelsea praat met oude bekende in zoektocht naar vervanger van Pochettino'

'Chelsea praat met oude bekende in zoektocht naar vervanger van Pochettino'

2 mei - 15:58

Chelsea is mogelijk op zoek naar een nieuwe manager om Mauricio Pochettino te vervangen en heeft daarbij Antonio Conte op het oog. De Italiaan, eerder coach van The Blues van 2016 tot 2018, zou in gesprek zijn met Chelsea-eigenaar Todd Boehly voor een terugkeer naar Stamford Bridge.

Volgens La Repubblica heeft Boehly de afgelopen dagen intensief contact onderhouden met Conte over een mogelijke terugkeer naar West-Londen. De interesse in Conte komt op een moment dat Pochettino onder druk staat door tegenvallende prestaties in de Premier League.

Ondanks de gesprekken met Chelsea, is Conte ook in beeld bij andere clubs. Italiaanse media melden dat hij benaderd is door AC Milan en zelfs een akkoord zou hebben met Napoli over de contractvoorwaarden. Chelsea lijkt echter bereid om op het laatste moment in te grijpen en Conte voor zich te winnen.

Naast Conte wordt ook Thiago Motta genoemd als mogelijke kandidaat voor Chelsea, dankzij zijn succesvolle periode bij Bologna in de Serie A. De komende tijd zal uitwijzen of Chelsea daadwerkelijk een wissel zal maken in de trainerspositie.