Nieuws

Waar en hoe laat wordt FC Volendam - Ajax in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt FC Volendam - Ajax in de Eredivisie uitgezonden?

2 mei - 13:58

De druk is voelbaar in de Eredivisie terwijl FC Volendam op zondag 5 mei thuis speelt tegen Ajax. Beide ploegen hebben elk punt hard nodig in deze fase van de competitie. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

In de penibele situatie waarin FC Volendam zich bevindt, zes punten verwijderd van een veilige plek om aan de nacompetitie te ontsnappen, is elke wedstrijd een finale. Ajax, nu vijfde, strijdt ook met verhoogde inzet. Met slechts een voorsprong van twee punten op de zesde plaats, momenteel bezet door NEC, is het essentieel voor de Amsterdammers om deze wedstrijd te winnen om een ticket voor de voorronde van de Europa League veilig te stellen.

Live Volendam - Ajax kijken

FC Volendam en Ajax staan op zondag 5 mei om 14.30 uur tegenover elkaar in het Kras Stadion, live te volgen op ESPN 3. Met zo veel op het spel voor beide clubs, belooft het ongetwijfeld een intense strijd te worden. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.