Nieuws

'PSV werkt mee aan Max-vertrek, kostenplaatje te gortig voor geïnteresseerde club'

'PSV werkt mee aan Max-vertrek, kostenplaatje te gortig voor geïnteresseerde club'

30 januari - 12:42

Een vertrek van Philipp Max bij PSV lijkt nog ver, maar niet ondenkbaar. Volgens het Duitse Sport1 zijn de Eindhovenaren bereid om mee te werken met een vertrek van de Duitser, maar vindt het geïnteresseerde Eintracht Frankfurt het financiële plaatje vooralsnog te gortig.

Mocht PSV een in hun ogen goed bod ontvangen, dan mag Max vertrekken uit Eindhoven. De linksback verdient een vermogen in Brabant, waardoor hij flink op het salarishuis drukt. Frankfurt zou wel oren hebben naar de diensten van de 29-jarige linksback, maar ook voor hen zou het financiële plaatje een sta-in-de-weg zijn.

Mocht Max naar Eintracht Frankfurt vertrekken, dan is het de tweede keer in zeer recente tijd dat PSV zaken doet met de club. Afgelopen zomer verkochten de Eindhovenaren Mario Götze al aan de Europa League-winnaar.

Bij een vertrek van Max zit PSV niet ruim in de linksbacks en daarom heeft het al een andere ervaren kracht op de korrel. Patrick van Aanholt zit op een zijspoor bij Galatasaray en kan mogelijk de overgang naar Eindhoven maken.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!