Nieuws

Opstellingen voor kraker FC Twente - Feyenoord bekend: Slot wijzigt op één plek

Opstellingen voor kraker FC Twente - Feyenoord bekend: Slot wijzigt op één plek

29-01-2023 11:25 Laatste update: 11:37

Feyenoord verschijnt met één wijziging in de opstelling aan de kraker tegen FC Twente. Igor Paixão is naar de bank verwezen en wordt in Enschede vervanger door  Alireza Jahanbakhsh

Feyenoord kan op bezoek bij FC Twente goede zaken doen in de strijd om het kampioenschap. Doordeweeks verspeelde Ajax en PSV al punten en ook AZ kwam zaterdagavond niet verder dan een gelijkspel. Slot heeft één wijziging doorgevoerd: Jahanbakhsh krijgt de voorkeur boven Paixão. Santiago Giménez krijgt net als tegen NEC de voorkeur boven Danilo. 

Voor Ramiz Zerrouki is het een bijzondere wedstrijd. De middenvelder van FC Twente leek deze winter maar al te graag de overstap te willen maken naar Feyenoord, maar de Tukkers lieten hem niet gaan. Zerrouki staat zoals verwacht gewoon in de basis. Trainer Ron Jans kiest voor de bekende namen bij Twente. Er zal om 12.15 uur worden afgetrapt.

De volledige opstellingen:

FC Twente: Unnerstall; Brenet, Propper, Hilgers, Smal; Zerrouki, Sadílek, Vlap; Misidjan, Van Wolfswinkel, Cerny

Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü, Szymanski; Jahanbakhsh, Gimenez, Dilrosun

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!