Transfernieuws

'Januzaj ziet overstap naar PSV zitten, Sevilla weigert aanbod van Valencia'

'Januzaj ziet overstap naar PSV zitten, Sevilla weigert aanbod van Valencia'

27 januari - 22:29

Adnan Januzaj zou geïnteresseerd zijn in een overstap naar PSV. De Eindhovenaren zijn nog op zoek naar een aanvaller en de Belg, die bij Sevilla weinig aan de bak komt, zou graag dichter bij België willen wonen vanwege zijn familie. 

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Januzaj een overstap wel ziet zitten. Op het moment is het rond PSV echter stil wat betreft een bod richting de voormalig speler van onder meer Manchester United. Januzaj is ondanks zijn bekende naam pas 27 en zou bij PSV goed van pas kunnen komen.

Naast PSV zijn ook Olympique Lyon en Valencia in de markt voor de vleugelspeler. Laatstgenoemde legde een bod neer voor een huurovereenkomst, maar dat zag Sevilla niet zitten. Het contract van Januzaj loopt tot 2026 door bij Sevilla. De Belg doorliep de jeugdopleiding bij Manchester United en speelde vervolgens bij Borussia Dortmund, AFC Sunderland, Real Sociedad en Sevilla. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!