Transfernieuws

'Go Ahead huurt aanvaller van Valencia en denkt aan komst van linksback'

'Go Ahead huurt aanvaller van Valencia en denkt aan komst van linksback'

27-01-2023 13:33

Go Ahead Eagles gaat Darío Serra huren van Valencia. De twintigjarige aanvaller wordt een jaar gehuurd en de club uit Deventer kan de speler daarna transfervrij overnemen. 

Volgens Voetbal International is de overeenkomst al rond en komt Serra binnenkort naar Nederland. De aanvaller is uit de gratie geraakt bij de Spaanse club en vervolgt zijn carrière in de Eredivisie. Naast de komst van Serra denkt Go Ahead er ook aan een linksback aan te trekken, vanwege de zware blessure van Bas Kuipers.

Onder meer Djevencio van der Kust (FC Utrecht) en Fredrik Oppegard (PSV) staan op een lijstje om mogelijk de stap richting Deventer te zetten. Meerdere clubs hebben geïnformeerd voor Willum Willumsson, maar Kowet weigert de IJslander te laten vertrekken. Het Schotse Aberdeen hoopt op Jay Idzes, maar de twee clubs zijn niet dicht bij een akkoord. 

Go Ahead is bezig aan een prima seizoen in de Eredivisie en is terug te vinden op de tiende plek. In het rechterrijtje liggen de verhoudingen echter dicht bij elkaar en is het verschil met de degradatiezone slechts zes punten.