Nieuws

Jans heeft alle vertrouwen in aanblijven Zerrouki: 'Verwacht dat het gaat lukken'

Jans heeft alle vertrouwen in aanblijven Zerrouki: 'Verwacht dat het gaat lukken'

07-01-2023 07:48
1

Ron Jans is er van overtuigd dat Ramiz Zerrouki ook na de transferperiode speler van FC Twente is. De middenvelder staat in de belangstelling van Feyenoord, maar de Tukkers zien hem liever blijven.

Zerrouki werd deze week in verband gebracht met een overstap naar Feyenoord. Volgens De Telegraaf zouden beide ploegen er bijna uit zijn, al wil Jans hier niets van weten. "Ik geloof mijn hele leven al niet in De Telegraaf en geen enkele krant. Ik wil graag de feiten weten", vertelde de trainer die voor de camera van ESPN aangaf hoe belangrijk Zerrouki is. "Ik zat net naar de stand te kijken en dat zegt eigenlijk al genoeg. Dus ik hoop, en er is meer dan hoop, ik verwacht ook dat het gaat lukken", doelend op het aanblijven van de middenvelder.   

Naar verluidt zou er met de transfer zeven miljoen euro gemoeid zijn. Eerder liet Jans zich al uit over de situatie van Zerrouki. "De trainer, de technisch directeur en de club willen dat Zerrouki het seizoen hier afmaakt: dus hij moet gewoon blijven. Dat hoge bod komt in de zomer dan maar." Het lijkt er echter op dat daar nu verandering in gaat komen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!