Nieuws

Mogelijk einde seizoen voor Trauner: 'Speelt een paar wedstrijden als het meezit'

Mogelijk einde seizoen voor Trauner: 'Speelt een paar wedstrijden als het meezit'

06-01-2023 18:07 Laatste update: 18:13
1

De blessure van Gernot Trauner valt zwaarder uit dan aanvankelijk gedacht. De Oostenrijker zou eerst een paar maanden aan de kant staan, maar inmiddels zou het seizoen van de verdediger wellicht al zijn afgelopen. 

Verslaggever Dennis van Eersel stelt bij FC Rijnmond dat Feyenoord wellicht het seizoen moet afmaken zonder de betrouwbare Trauner. "Er wordt op gehint dat hij de laatste wedstrijden van het seizoen inzetbaar is, als het meezit. Als het tegen zit zou het einde seizoen kunnen zijn. Laten we hopen dat het mee zit, want hij is een van de belangrijkste Feyenoorders in het elftal", wordt gemeld. 

"Ik wil zeker over twee of drie maanden weer op het veld staan ​​en ik ben ervan overtuigd dat ik dit seizoen nog speel", liet Trauner eind december nog weten tegenover de Kronen Zeitung. Volgens Van Eersel is dat niet waarschijnlijk. Trauner stelde zelf een meniscus-blessure te hebben opgelopen, maar dat wordt betwijfeld. "Een knieblessure met deze revalidatie-periode, dan denk je al snel aan een kruisbandblessure."