Nieuws

Aubameyang ontbreekt opnieuw in Arsenal-selectie: Arteta reageert kortaf

Aubameyang ontbreekt opnieuw in Arsenal-selectie: Arteta reageert kortaf

17-12-2021 13:47

De toekomst van Pierre-Emerick Aubameyang bij Arsenal lijkt aan een zijden draadje te hangen. Arsenal-manager Mikel Arteta is voorlopig niet van plan de international van Gabon in genade aan te nemen en passeert zijn voormalig aanvoerder ook voor de wedstrijd tegen Leeds United.  

Door een disciplinaire schorsing werd eerder deze week de aanvoerdersband van Aubameyang afgenomen bij The Gunners. "Nee, hij is niet beschikbaar voor morgen", geeft Arteta een korte reactie op de afwezigheid van de superster bij de Londense club.  

Arsenal gaf hem vorige week toestemming om af te reizen voor een privékwestie. Dat Aubameyang vervolgens te laat terugkwam en daarmee de corona-protocollen schaadde die gelden bij de Engelse club, werd hem niet in dank afgenomen. De clubleiding nam in een statement afstand van zijn gedrag. Arteta besloot na het incident de 71-voudig international zijn aanvoerdersband af te pakken. 
 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!