Nieuws

Lingard voelt zich bedrogen door United: 'Er zijn valse beloftes gedaan'

Lingard voelt zich bedrogen door United: 'Er zijn valse beloftes gedaan'

27-12-2022 16:26
1

Jesse Lingard voelt zich bedrogen als hij terugkijkt op zijn periode bij Manchester United.  De Engelsman stelt dat er valse beloftes zijn gemaakt en hij geen eerlijke kans heeft gekregen.

Lingard brak in 2014 door bij United, maar groeide nooit uit tot een vaste waarde. Na een verhuurperiode bij West Ham United leek de middenvelder klaar voor het grote werk. Hoewel de Engelsman fit was, kreeg hij nauwelijks de kans om zich te laten zien. "Er zijn valse beloftes gedaan", vertelt Lingard tegenover The Telegraph. "Ik trainde hard en was scherp, ik was klaar om te spelen. Ik weet niet wat het probleem was, of het politiek was of iets anders. Ik heb tot op de dag van vandaag geen antwoord gekregen."

Na zijn verhuurperiode hoopte Lingard tevergeefs een nieuwe kans te krijgen onder Ole Gunnar Solskjaer. "Als je hard werkt op de training en niet speelt, is dat heel frustrerend. Maar ik ben niet het type dat gaat zitten mokken. In de kleedkamer ben ik altijd vrolijk. Ik ging door met trainen en deed mijn best als ik er af en toe inkwam. Het was moeilijk. Ik had liever dat iemand uit respect had uitgelegd waarom ik niet speelde, maar dat is nooit gebeurd." Dinsdagavond gaat Lingard met Nottingham Forest op bezoek bij United.