Nieuws

Memphis keert terug op trainingsveld van Barcelona, De Jong begon al wat eerder

Memphis keert terug op trainingsveld van Barcelona, De Jong begon al wat eerder

21-12-2022 18:43

Memphis Depay is weer begonnen met trainen bij FC Barcelona. De Oranje-international begon een dag later dan collega Frenkie de Jong, die dinsdag al van de partij was.

Het is alweer drie maanden geleden dat Memphis voor het laatst in actie kwam voor Barcelona. De aanvaller viel in de laatste Nations League-campagne uit met een hamstringblessure, die hem tot en tijdens het WK aan de kant hield. Tegen Senegal kwam de Nederlander voor het eerst weer in actie.

Of Memphis aan zijn laatste weken als speler van Barcelona gaat beginnen, is de grote vraag. Eerder op de woensdag sijpelde het bericht door dat Newcastle United twintig miljoen euro voor hem over zou hebben, iets waar de oren van Barcelona van omhoog zijn gaan staan. De Nederlander zelf lijkt alleen wat minder happig op een Catalaans vertrek.

Memphis begroette zijn collega en vriend De Jong gelijk op het trainingsveld. De middenvelder van Oranje had er alweer een dag op zitten. Brazilië-ster Raphinha kwam gelijktijdig aan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!