Transfernieuws

Update: 'Karsdorp lijkt zich op te maken voor transfer: ruildeal in de maak'

Update: 'Karsdorp lijkt zich op te maken voor transfer: ruildeal in de maak'

19-12-2022 19:19 Laatste update: 19:28
1

Rick Karsdorp lijkt zich op te kunnen maken voor een binnenlandse transfer. Volgens La Gazzetta dello Sport zijn Juventus en AS Roma bezig aan een ruildeal waardoor de vleugelverdediger naar Turijn kan verhuizen.

Zoals bekend is Karsdorp persona non grata bij Roma aangezien de Nederlander in onmin leeft met trainer José Mourinho. De rechtsback zou tegen Sassuolo met een slechte houding zijn ingevallen en daarmee, volgens de trainer, zijn team hebben verraden. Ondanks het feit dat Karsdorp zich afgelopen week weer op de training meldde, lijkt de club bezig met een ruildeal. Waar Karsdorp richting Turijn moet verkassen, lijkt Mattia De Sciglio de tegenover gestelde weg te moeten gaan bewandelen.

Volgens de krant zou De Sciglio in Rome meer aanspraak maken op speeltijd waardoor een transfer voor beide partijen gunstig is. Juventus lijkt echter ook van de Italiaan af te willen door zijn bijdrage aan de fraudezaak waar De Oude Dame in verwikkeld is. De dertigjarige Italiaan zou, naast Matthijs de Ligt, WhatsApp-berichten hebben laten zien aan de aanklagers in de zaak rondom vermeende financiële oplichting.

Update: 19.08.nl meldt dat Karsdorp ook gesprekken heeft gevoerd met Ajax. De Amsterdammers zijn op zoek naar een versterking aan de rechterkant en lijken in de winter toe te willen slaan. Een overstap naar de hoofdstad zou gevoelig zijn door de achtergrond van Karsdorp bij Feyenoord.