Wedstrijdverslag

Twee goals van Lang behoeden Club Brugge van Belgische bekerblamage

Twee goals van Lang behoeden Club Brugge van Belgische bekerblamage

09-11-2022 23:28 Laatste update: 23:31
2

Noa Lang was woensdagavond zijn gewicht in goud waard voor Club Brugge. De Nederlander brak met twee goals de ban in de verlenging van de bekerwedstrijd tegen Patro Eisden (0-2).

Patro Eisden is een club die uitkomt op het derde niveau van België, maar had het niet getroffen met regerend Belgisch kampioen Club Brugge. Blauw-Zwart kende alleen een avond waarin de rollen waren omgedraaid. Doelman Simon Mignolet moest een aantal keer tot het gaatje gaan om zijn ploeg van enkele blaam te weerhouden.

Omdat ook Brugge niet tot scoren kwam, moest er een verlenging worden gespeeld. Daarin kwam de kwaliteit van Lang toch even bovendrijven. Op aangeven van Hans Vanaken wipte hij de 0-1 binnen. Niet veel later was het weer raak voor de Oranje-international, die daarmee de zege helemaal veilig stelde.

Lang maakt nog altijd kans op een plekje bij de WK-selectie van Oranje. Aanstaande vrijdag hoort de voormalig Ajax-speler of er ook voor hem een vliegticket is geboekt naar Qatar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!