Nieuws

Nainggolan: 'Heb er alles aan gedaan om terug te mogen keren in de A-selectie'

Nainggolan: 'Heb er alles aan gedaan om terug te mogen keren in de A-selectie'

08-11-2022 18:30
3

Radja Nainggolan heeft gereageerd op de terugplaatsing naar het B-elftal van Royal Antwerp FC. De ervaren Belg behoort niet meer tot de selectie van Mark van Bommel wegens motivatieproblemen.

"Ik mis wat toewijding bij Radja. Hij is niet helemaal gefocust op het voetbal. Dan heb ik het over zijn inzet en gedragingen in zijn totaliteit. Hij heeft bepaalde keuzes gemaakt die hem min of meer onmogelijk maakten in de groep", vertelde voorzitter Paul Gheysens eerder op de dinsdag in gesprek met Het Laatste Nieuws

Nainggolan heeft nu dus ook gereageerd op alle commotie rondom hem. "Ik zal antwoorden op het veld, zodra ik de kans krijg", reageert de 34-jarige Belg, die hoopt op een nieuwe kans bij The Great Old. "Ik hou van Antwerp. Ik respecteer de voorzitter. Ik heb er tot nu toe écht alles aan gedaan om te mogen terugkeren in de A-selectie en ik zal dat blijven doen. Ik kan niet wachten om mijn ploeggenoten bij Antwerp te helpen en winnaarsmentaliteit te etaleren."

Nainggolan speelde tot dusver twaalf wedstrijden in de Jupiler Pro League. Hij kwam al twee keer eerder in opspraak dit seizoen; de middenvelder reed zonder rijbewijs en rookte een e-sigaret op de bank tegen Standard Luik.