Nieuws

Ihattaren laat van zich horen: 'Winners never quit, quitters never win'

Ihattaren laat van zich horen: 'Winners never quit, quitters never win'

03-11-2022 10:38 Laatste update: 11:02
4

Mohamed Ihattaren heeft van zich laten horen nadat Ajax bekendmaakte de koopoptie bij Juventus niet te lichten. De middenvelder laat via Instagram weten nog niet klaar te zijn als professionele voetballer. 

Ihattaren laat op Instagram van zich horen en spreekt duidelijke taal. 'Winners never quit, quitters never win. Soon!', schrijft de voetballer, die aan het hardlopen is in Utrecht. Ajax huurde Ihattaren in januari van Juventus en hoopte de talentvolle speler weer in het zadel te helpen. Ihattaren speelde enkele goede wedstrijden bij Jong Ajax, raakte weer fit en maakte een paar minuten voor het eerste elftal, uitgerekend tegen PSV. Het contract van Ihattaren loopt tot 2025 door bij Juventus.

De middenvelder doorliep de jeugdopleiding bij PSV vanaf 2010 en werd gezien als hét talent van Nederland. Ihattaren sloot in 2019 aan bij het eerste elftal van PSV, maar kon niet goed door één deur met trainer Roger Schmidt en had moeite met de discipline die vereist was. In 2021 brak PSV met de speler en werd hij aan Juventus verkocht, die hem aan Sampdoria verhuurde. De middenvelder verdween echter uit Italië, waarna Ajax de gok waagde. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!