Nieuws

Oud-Feyenoorder Nelson scoort tweemaal bij invalbeurt: 'Alsof ik FIFA speelde'

Oud-Feyenoorder Nelson scoort tweemaal bij invalbeurt: 'Alsof ik FIFA speelde'

31-10-2022 15:23 Laatste update: 16:03

Reiss Nelson maakte zondagmiddag zijn eerste Premier League-minuten van het seizoen voor Arsenal tegen Nottingham Forrest (5-0 zege). De aanvaller kwam in de eerste helft binnen de lijnen voor de geblesseerde Bukayo Saka en luisterde zijn invalbeurt op met twee treffers. Nelson is dolgelukkig met zijn rentree voor The Gunners.

"Het was een geweldige vertoning van ons. Ik ben blij dat ik een paar doelpunten heb gemaakt. Maar het belangrijkste is natuurlijk de driepunter", aldus de 22-jarige Engelsman. "Toen ik moest warmlopen dacht ik dat ik gewoon even op en neer zou lopen en daarna weer kon zitten, maar het duurde even. Daarna riep de manager me en dacht ik: 'Oh wauw'. Het was mijn moment. Dat moest ik grijpen. Ik ben blij dat ik het team kon helpen."

Na de wedstrijd werd hij daarom uitgeroepen tot Man of the Match. "Het was geweldig, net alsof ik FIFA speelde. Het publiek ging tekeer. Ik heb hier lang op gewacht. Ik ben uitgeleend en soms heb je het gevoel dat het moment niet komt, maar ik ben altijd in mezelf blijven geloven. Ik was er klaar voor. Ik blijf zo hard trainen als ik kan en wil de kansen die ik krijg met beide handen aangrijpen."