Nieuws

Guardiola verklaart vroege Haaland-wissel: 'Medische staf was bezorgd'

Guardiola verklaart vroege Haaland-wissel: 'Medische staf was bezorgd'

26-10-2022 08:49

Erling Haaland trof dinsdagavond zijn oude club in de Champions League, maar werd in de tweede helft naar de kant gehaald. Manager Pep Guardiola stelt dat de Noor zich niet lekker voelde. 

Het duel eindigde in 0-0. Beide ploegen hoefden niet te winnen en dat was terug te zien in het spelbeeld. Guardiola ging na afloop op het persmoment kort in op de wissel van Haaland. "Ik zag dat Erling vermoeid was, hij heeft een beetje griep. Dat geldt ook voor João, hij had koorts. Erling kreeg ook nog een tik op zijn voet in de eerste helft en kon daardoor niet meer verder. De medische staf was een beetje bezorgd."

City staat tweede in de Premier League en gaat zaterdag op bezoek bij hekkensluiter Leicester City. Guardiola hoopt de spits tegen die tijd weer tot zijn beschikking te hebben. "Ik zag hem na de wedstrijd ook weer min of meer normaal lopen, we moeten zijn situatie nu even aankijken", besluit Guardiola. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!