Nieuws

Van Bommel springt in de bres voor rokende Nainggolan: 'Dat heb ik niet gezien'

Van Bommel springt in de bres voor rokende Nainggolan: 'Dat heb ik niet gezien'

17-10-2022 09:16

Royal Antwerp-trainer Mark van Bommel moest na de wedstrijd tegen Standard Luik voor de tweede keer deze week in de bres springen voor Radja Nainggolan. De Belgische routinier werd dit keer met een E-sigaret op het veld gespot.

Dat Nainggolan wel eens een sigaret rookt, is bekend. Dat de Belg dit op het veld doet, is alleen niet zo’n slimme actie. Van Bommel werd na afloop van de met 3-0 verloren wedstrijd gevraagd naar de situatie. “Dat heb ik niet gezien. Die beelden moet ik zelf effe zien, alvorens ik daar over kan oordelen”, klonk het.

Het was niet de eerste keer deze week dat Nainggolan met randzaken in het nieuws kwam. De 34-jarige middenvelder werd gepakt voor rijden zonder rijbewijs, en moest daardoor zelfs een paar uur in de cel blijven.

Na de rust viel Nainggolan in bij de wedstrijd die als een nachtmerrie was begonnen voor Antwerp. Na negen minuten voetballen stond de eindstand van 3-0 al op het scorebord. Door het verlies is de club uit de Belgische havenstad nu koploper af in de Jupiler Pro League.