Nieuws

Van Bommel verdedigt routinier Nainggolan: 'Wat hij gedaan heeft, is niet goed'

Van Bommel verdedigt routinier Nainggolan: 'Wat hij gedaan heeft, is niet goed'

14-10-2022 16:52

Royal Antwerp-trainer Mark van Bommel is op de persconferentie voor Radja Nainggolan gaan liggen. De Belg kwam door zijn gedrag buiten het veld in opspraak, maar krijgt bijval van de Nederlandse coach.

Nainggolan zou woensdag zijn betrapt toen hij achter het stuur zat zonder rijbewijs. Als gevolg moest hij zijn auto inleveren, maar dat is niet alles. Een celstraf zou ook nog tot de maatregelen kunnen behoren. De routinier raakte eerder zijn rijbewijs kwijt, waardoor hij eerst nog een nieuw examen moest afleggen voordat hij deze terug kon verdienen.

Volgens Van Bommel is één ding zeker, en dat is dat Nainggolan gewoon bij de selectie zit tegen Standard Luik. "Intern is er over gesproken. Alles is duidelijk. Ik heb zelf ook met Radja gesproken. Wat hij gedaan heeft, is volgens de wet niet goed, we zullen zien of er nog gevolgen zijn. Radja is beschikbaar voor de wedstrijd tegen Standard."

De Nederlander heeft zijn zaakjes goed voor elkaar in België. Na elf speelronden staat Antwerp aan kop in de Jupiler Pro League.