Nieuws

Welkome opsteker: Napoli-sterkhouder mist door blessure Ajax-thuis

Welkome opsteker: Napoli-sterkhouder mist door blessure Ajax-thuis

11-10-2022 14:41

Amir Rrahmani mist het thuisduel van SSC Napoli met Ajax. De centrale verdediger kampt met problemen aan een pees in zijn linkerdij en haalt de Champions League-wedstrijd niet.

Het nieuws wordt bevestigd via de officiële kanalen van de club. Over de herstelduur doet Napoli geen uitlatingen. Italiaanse media weten dat de 28-jarige Rrahmani de komende drie weken buitenspel staat met de blessure. De vaste basiskracht in de ploeg van Luciano Spalletti kwam niet ongeschonden uit de strijd tegen Cremonese.

Dit seizoen staat de teller op acht duels in de Serie A. Daarnaast kwam Rrahmani in alle drie de groepswedstrijden in het miljardenbal in actie. Tegenover de absentie van de stopper staat de waarschijnlijke terugkeer van Victor Osimhen. Onder meer Sky Sports Italia maakte maandag melding dat de Nigeraanse spit Ajax-thuis gaat halen.

De aftrap in het Diego Armando Maradona Stadion is woensdag om 18.45 uur. Wil Ajax uitzicht houden op het bereiken van de knock-outfase van de Champions League moet er een resultaat in Napels worden geboekt.