Nieuws

1908: O21-talent maakt goede indruk en mag aansluiten bij eerste van Feyenoord

1908: O21-talent maakt goede indruk en mag aansluiten bij eerste van Feyenoord

11-10-2022 12:58

Feyenoord geeft Dermane Karim de kans zijn kunsten te vertonen bij de hoofdmacht van Feyenoord. Het O21-talent liet de laatste tijd een goede indruk achter en mag mee gaan trainen op het hoogste niveau. 

Volgens 1908 zijn de prestaties van de verdedigende middenvelder niet onopgemerkt gebleven en traint de achttienjarige speler vanaf dinsdag mee bij Feyenoord 1. Het is de bedoeling dat Karim langere tijd meetraint met de hoofdmacht. 

Karim speelde onlangs goede wedstrijden met het O21-elftal van Feyenoord, waarin onder meer het O21-elftal van Arsenal werd getroffen. Karim speelt eveneens bij de nationale ploeg van Togo en mocht het opnemen tegen Ivoorkust, waarin spelers als Franck Kessié en Seko Fofana de tegenstander waren. De middenvelder verloor de wedstrijd met Togo, maar pikte wel zijn doelpunt mee in de 2-1 nederlaag. 

Feyenoord speelt donderdag in de Europa League het duel met FC Midtjylland. Voor Karim is het de ideale gelegenheid naar een Europese wedstrijd toe te leven in de trainingen. De Rotterdammers trappen om 18.45 uur af tegen de Denen in De Kuip.