Nieuws

Ajax opgelet: wisselingen in de ziekenboeg bij Napoli na wedstrijd tegen Cremonese

Ajax opgelet: wisselingen in de ziekenboeg bij Napoli na wedstrijd tegen Cremonese

10-10-2022 09:18 Laatste update: 09:25

Ajax gaat woensdag op bezoek bij SSC Napoli. De Amsterdammers hopen revanche te kunnen nemen voor de oorwassing van afgelopen dinsdag (1-6), maar zullen dit wellicht moeten doen tegen een Italiaanse formatie die op enkele plekken kan wijzigen door in- en uitloop in de ziekboeg.

Napoli Luciano Spalletti zal aankomende woensdag namelijk naar alle waarschijnlijkheid weer kunnen beschikken over Victor Osimhen. De Nigeriaanse spits raakte begin september geblesseerd in het met 4-1 gewonnen Champions League-duel tegen Liverpool, maar kan tegen de Amsterdammers waarschijnlijk weer minuten gaan maken, meldt La Repubblica.

De kans is groot dat dat niet geldt voor Amir Rrahmani. De Kosovaar viel in de slotfase van het duel tegen US Cremonese nog uit met blessure aan het dijbeen. Of de verdediger toch kan spelen tegen de Amsterdammers, is nog niet bekend.

Napoli beleefde een goede generale in aanloop naar de wedstrijd tegen Ajax. De Napolitanen wonnen met 1-4 van US Cremonese en staan momenteel fier aan kop in de Serie A.