Nieuws

'Premier League-club meldt zich opnieuw voor Dumfries, Inter wil vijftig miljoen'

'Premier League-club meldt zich opnieuw voor Dumfries, Inter wil vijftig miljoen'

26-09-2022 17:52

Denzel Dumfries kan zich mogelijk opmaken voor een transfer naar de Premier League. Volgens het Italiaanse La Gazzetta dello Sport wil Chelsea hem overnemen van Internazionale.

De Londenaren azen al langer op de komst van Dumfries, maar afgelopen zomer kwam het niet van een overgang. Chelsea zou nu op zoek zijn naar mogelijkheden om de rechtsback van het Nederlands elftal alsnog over te nemen. In eerste instantie zou de Engelse grootmacht hem de volgende zomerse transferperiode willen overnemen, maar wellicht dat de oud-PSV’er in januari de transfer al maakt.

Chelsea zou Dumfries willen betrekken in de deal van Romelu Lukaku. De Belgische spits staat onder contract bij de Londenaren, maar speelt momenteel op huurbasis voor Internazionale. Chelsea zou naar verluidt akkoord gaan met een langere verhuur voor een gepast bedrag en op die manier zouden de Engelsen de vraagprijs voor Dumfries willen drukken.

De Milanezen namen Dumfries ruim een jaar geleden voor 13,7 miljoen euro over van PSV en zetten in op een bedrag van vijftig miljoen euro. Ook het Manchester United van Erik ten Hag zou op het vinkentouw zitten voor de 26-jarige back.