Nieuws

Totti openhartig over echtscheiding: 'Ik worstelde afgelopen jaar met depressies'

Totti openhartig over echtscheiding: 'Ik worstelde afgelopen jaar met depressies'

15-09-2022 13:46 Laatste update: 13:46

Francesco Totti doet in een openhartig interview met Corriere della Sera een opvallende onthulling over de relatie met zijn ex-vrouw. De Italiaanse voetballegende beweert namelijk dat hij bedrogen en bestolen is door zijn voormalige levenspartner.

Onlangs beëindigden Totti en zijn ex-vrouw Ilary Blasi een zeventienjarig huwelijk. Na de echtscheiding wordt het er echter niet vriendelijker op. Totti laat weten dat Blasi meerdere malen vreemd zou zijn gegaan. "Ik heb geleden als een hond. Ze zei tegen mij: Dit jaar blijf ik wat langer in Milaan, ik kom minder naar Rome en ik dacht: 'Ja natuurlijk, want je hebt iemand anders.' Ik was niet de eerste die vreemdging", aldus Totti.

"Mijn vader is overleden aan corona. Toen kreeg ik ook corona, en het was zwaar: 25 dagen thuis opgesloten. Ik zou bijna in het ziekenhuis belanden. Mijn vrouw daarentegen was er niet toen ik haar het meest nodig had", verwijt Totti ex-vrouw Blasi. "Het afgelopen jaar was zwaar. Er waren geen gesprekken meer, er was niets meer. Ik worstelde toen met depressies."