Nieuws

Gimenez niet onder de indruk van media: 'Hebben het groter gemaakt dan het is'

Gimenez niet onder de indruk van media: 'Hebben het groter gemaakt dan het is'

13-09-2022 11:34

Santiago Gimenez stelt dat het akkefietje met Orkun Kökcü tijdens het duel tussen SS Lazio en Feyenoord is opgeblazen door de media. De Mexicaan nam een strafschop in plaats van Kökcü, die als aanvoerder de nummer één is voor de pnaltymomenten. 

De media meetten het 'incident' breed uit, maar volgens Gimenez was het niet meer dan een storm in een glas water. Na afloop van het duel wilde Kökcü alleen delen dat hij het besluit van Gimenez 'jammer' vond en wijdde verder niet veel woorden aan het akkefietje. "Het was niet zo heel erg", stelt Gimenez tegenover ESPN. "De media hebben het groter gemaakt dan het is. Onze relatie is altijd perfect geweest."

De Mexicaan is goed ontvangen in Rotterdam en heeft ook al zijn doelpunten meegepikt. Afgezien van het penaltymoment speelde de spits een sterke wedstrijd tegen Lazio. Donderdag wacht Sturm Graz. "De fans hebben me heel hartelijk verwelkomd. Niet alleen omdat ik doelpunten maak, maar daarvoor ook. Daarvoor wil ik ze bedanken en ik hoop dat ik ze kan terugbetalen met veel goals", besluit Gimenez.