Reactie

Carragher laakt het handelen van Liverpool: 'Ik denk niet dat hij de oplossing is'

Carragher laakt het handelen van Liverpool: 'Ik denk niet dat hij de oplossing is'

03-09-2022 13:19

Jamie Carragher heeft zijn vraagtekens geplaatst bij de komst van Arthur Melo naar Liverpool. De voormalig verdediger denkt niet dat hij de kwaliteiten met zich meebrengt die de ploeg van Jürgen Klopp nu nodig heeft.

Op de laatste dag van de transfermarkt haalde The Reds Arthur naar Anfield. De 26-jarige Braziliaan wordt voor een jaar gehuurd en is gehaald om de geblesseerde Thiago Alcántara tijdelijk op te volgen.

“Ik denk niet dat Arthur de oplossing is. Liverpool heeft in de komende drie, vier jaar wat anders nodig; jongere, energiekere spelers”, luidt het oordeel van Carragher bij Sky Sports. “is gehaald om maar een leegte op te vullen. Het doet me denken aan hoe het anderhalf jaar geleden ging achterin. Toen waren er veel centrale verdedigers geblesseerd en werd er niemand gekocht, maar huurde Liverpool slechts spelers. Pas in de zomer werd toen Ibrahima Konaté gehaald.”

Carragher laakt het handelen van Liverpool, dat de koe niet direct bij de horens heeft gevat. “Ze zijn niet in paniek geraakt, maar ze hebben volgend seizoen wel twee of drie nieuwe middenvelders nodig. Hadden ze er niet eentje nu al kunnen kopen? Het middenveld is de linie van Liverpool waar je vraagtekens bij kunt plaatsen. Als je kijkt naar wat andere clubs hebben uitgegeven, dan is dit frustrerend voor Liverpool-fans.”

Liverpool neemt het zaterdagmiddag op tegen Everton in de Merseyside derby. De aftrap van het duel is om 13.30. Arthur begint op de bank.