Nieuws

'PSV verscheurt het huurcontract van Vinícius die voor zijn kans gaat in Engeland'

'PSV verscheurt het huurcontract van Vinícius die voor zijn kans gaat in Engeland'

01-09-2022 14:36

PSV en Carlos Vinícius gaan afscheid van elkaar nemen, meldt het Eindhovens Dagblad. De Braziliaanse spits gaat voor zijn kansen bij Fulham FC. De Eindhovenaren hebben het huurcontract verscheurd.

Een jaar geleden werd Vinícus van Benfica gehuurd door PSV. De verhalen gingen dat de Eindhovenaren aan een verplichte optie tot koop vast zaten, maar daar blijkt geen sprake van te zijn weet het ED. Een vertrek van de spits was niet noodzakelijk, maar de Brabanders nemen nu bewust afscheid van hem.   

Het huwelijk tussen Vinícius en PSV is er niet één geweest dat succesvol is gebleken. De bonkige spits was meer geblesseerd dan fit en wist slechts zes keer tot scoren te komen in 24 wedstrijden. Bij Fulham krijgt hij nu een nieuwe kans. Het wordt zijn tweede periode in de Premier League, eerder stond hij bij Tottenham Hotspur onder contract.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!