Nieuws

'PSV neemt broertje van Gakpo (17) op stage: 'Kijken of het tot iets leidt''

'PSV neemt broertje van Gakpo (17) op stage: 'Kijken of het tot iets leidt''

25-08-2022 15:05 Laatste update: 15:06

PSV heeft besloten Duc Gakpo (17) een week mee te laten draaien bij de jeugdopleiding. Het jongste broertje van Cody Gakpo mag zich gaan bewijzen op De Herdgang. 

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De jongste broer van Cody mag zijn kunsten vertonen en PSV is bereid een gok te nemen. Cody Gakpo wist woensdagavond niet het verschil te maken tegen Rangers FC en alles wijst erop dat de linksbuiten onderweg is naar Manchester United, aangezien PSV het komende seizoen niet actief zal zijn in de Champions League. Dat was één van de harde eisen van de Nederlandse aanvaller. 

Manchester United

Manchester United heeft nog zes dagen om de selectie voldoende te versterken. De overwinning van United op Liverpool FC (2-1) gaf een mooie boost aan de ploeg van Erik ten Hag, maar vooral in aanvallend opzicht ontbreekt er nog een en ander. In de verdediging kwamen onder meer Tyrell Malacia en Lisandro Martínez over, voor het middenveld arriveerden Christian Eriksen en Casemiro. Memphis Depay, Antony en Gakpo staan allemaal in de belangstelling van The Red Devils