Nieuws

Neville hekelt houding van oud-ploeggenoot Ronaldo: 'Sta op en spreek je uit!'

Neville hekelt houding van oud-ploeggenoot Ronaldo: 'Sta op en spreek je uit!'

17-08-2022 12:04

Gary Neville is klaar met de houding van Cristiano Ronaldo. De twee speelden ooit samen onder Sir Alex Ferguson, maar de Engelsman spaart zijn voormalig ploeggenoot niet. Volgens Neville komt het aangekondigde interview van Ronaldo te laat.

Ronaldo zou een slechte invloed hebben op de selectie van Manchester United. Zelf denkt de Portugese superster daar anders over, volgens hem is er niet veel waar van de geruchten over zijn houding. Volgens Neville heeft hij dit toch echt aan zichzelf te danken.

'Sta op en spreek je uit. De club is in crisis en heeft leiders nodig die de club naar de goede richting wijzen', deelt de voormalig Engels-international op Twitter. 'Waarom moet de beste speler aller tijden - naar mijn mening - twee weken wachten met het vertellen van de waarheid aan de fans van Manchester United?' Vraagt Neville zich af.

Volgens de analist is er maar één iemand die de onrust op Old Trafford weg kan nemen: Ronaldo zelf. 'Hij is de enige persoon die deze situatie bij de nek kan pakken en kan stoppen.' Het is bekend dat Neville zijn frustraties over de club niet onder stoelen of banken steekt. Na afloop van het duel tegen Brenftord FC liet hij zich ook al uit over de voltallige selectie.