Nieuws

ED: Pechvogel Ledezma houdt letsel over aan charge van Eagles-back Deijl

ED: Pechvogel Ledezma houdt letsel over aan charge van Eagles-back Deijl

15-08-2022 23:54

PSV moet het een tijdje stellen zonder Richard Ledezma, meldt Rik Elferink van het Eindhovens Dagblad. De middenvelder was zaterdagavond tegen Go Ahead Eagles slachtoffer van een grove charge, die hij niet zonder kleerscheuren overleefde.

Ledezma kreeg het zaterdagavond zwaar te voorduren. Go Ahead-back Mats Deijl zette na een half uur spelen een flinke tackle in, waar de 21-jarige Amerikaan veel pijn aan overhield. Beide spelers moesten naar de kant: Deijl met een rode kaart en Ledezma met een blessure.

Die blessure lijkt nu zwaarder dan op voorhand werd gedacht. Volgens Elferink zal PSV het ‘een tijdje’ moeten stellen zonder de middenvelder. Hoe lang dit precies gaat zijn, zal nog moeten uitwijzen. Het gaat om letsel aan de enkel.

Deijl, de veroorzaker van de blessure, toonde zich na de wedstrijd wel mans genoeg om zijn excuses aan te bieden. De verdediger zocht op eigen initiatief de kleedkamer van de bezoekers op en toonde zich schuldbewust na zijn actie. Daarmee verdiende hij het respect van de PSV’ers.