Breaking news

ED: PSV toont interesse in transfervrije Arias, Eindhovense terugkeer in de maak

ED: PSV toont interesse in transfervrije Arias, Eindhovense terugkeer in de maak

15-08-2022 23:31 Laatste update: 23:34

Santiago Arias is in beeld bij PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. De Colombiaanse rechtsback is nadat zijn contract is ontbonden bij Atlético Madrid transfervrij, en zou bij meerdere clubs in het vizier zijn. PSV is één van die clubs.  

Volgens het Brabantse medium is het geen zekerheid dat Arias terugkeert. 'Een comeback ligt niet heel erg voor de hand, omdat PSV al behoorlijk wat verdedigers aan boord heeft', klinkt het. De rechtsbackpositie is dan ook al rijkelijk gevuld, met Philipp Mwene, Ki-Jana Hoever en Jordan Teze die daar kan spelen.

Het contract van Arias werd afgelopen week ontbonden door Atléti, waardoor de Colombiaan nu transfervrij is. De rechtsback komt pas echt in beeld bij PSV wanneer er Champions League-voetbal is behaald.

PSV is niet de enige Nederlandse club waar Arias deze zomer aan gelinkt wordt. De verdediger werd eerder al gelinkt aan een overstap naar Ajax, een transfer die nogal gevoelig had kunnen liggen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!