Nieuws

Strootman slachtoffer van bedreiging: 'Snel, anders wordt het gevaarlijk voor je'

Strootman slachtoffer van bedreiging: 'Snel, anders wordt het gevaarlijk voor je'

12-08-2022 16:46 Laatste update: 16:46

Kevin Strootman is de laatste tijd vaak het slachtoffer geweest van diverse bedreiging. De 32-jarige Nederlander doet hier een boekje over open op Instagram. De bedreigingen kwamen van de fans van Olympique Marseille, die hem maar wat graag uit Frankrijk zien vetrekken.

Het avontuur van Strootman bij Marseille kwam deze zomer tot een einde. De controlerende middenvelder keerde terug na een verhuurperiode bij Cagliari en zou opnieuw in Italië aan de slag kunnen bij Hellas Verona, maar van een definitieve overgang is nog altijd geen sprake.

Strootman wil zelf ook weg bij Marseille en daarom traint hij nu apart van de groep. Eén van de redenen waarom de Marseille-aanhang een hekel aan hem heeft, is door het salaris wat hij opstrijkt. Naar verluidt ontvangt hij een maandsalaris van 500 duizend euro, waardoor hij een flinke kostenpost is voor de club uit de Franse havenstad.

Via Instagram deelt de voormalig speler van Sparta en PSV nu screenshots van de berichten die hij van de supporters ontvangt. 'En snel, bro, anders wordt het misschien gevaarlijk voor je. Geloof mij maar’, is te lezen in een bericht dat al dateert van februari 2020. Ook ontving hij 'Je verdient je salaris niet', gevolgd door een aantal verwensingen. Daar blijft het niet bij. Ook zijn vrouw en kinderen moeten het ontgelden. 'Ik hoop dat je kinderen ziek zullen worden en daarna zullen sterven. En je vrouw ook, die bitch.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!