Nieuws

'Aad de Mos sceptisch over winst en stipt zwakke plek aan in aanloop naar Monaco'

'Aad de Mos sceptisch over winst en stipt zwakke plek aan in aanloop naar Monaco'

01-08-2022 19:32 Laatste update: 20:10

Aad de Mos waarschuwt PSV na de winst op Ajax van afgelopen weekeind. De analist denkt dat AS Monaco erg blij is met het optreden van de Eindhovenaren, aangezien zij zo een gratis scoutingsrapport verkregen hebben.

PSV veroverde ten koste van Ajax afgelopen zaterdag de Johan Cruijff Schaal. Toch is De Mos sceptisch. "Als je de twee blunders van de keeper er vanaf trekt, dan is het 3-3," meldt De Mos tegenover het Eindhovens Dagblad. "Je kunt niet euforisch zijn bij PSV. Ik kan me voorstellen dat het fijn is voor de groep, trainer en supporters om Ajax te verslaan. Dat leeft natuurlijk enorm, maar we kennen de geschiedenis van vorig jaar. Voor mij is het tweeluik met Monaco veel belangrijker," vervolgt hij.

De Mos zag ook een zwakke plek voor de wedstrijd tegen AS Monaco. "Hoever speelde niet sterk, hij heeft daar op deze manier niets te zoeken. Ik zie liever André Ramalho in het centrum en Jordan Teze op rechts. Ik denk dat Van Nistelrooij dat ook heeft gezien nu."

Dinsdagavond gaat PSV op bezoek in het Stade Louis II voor het duel tegen AS Monaco om een ticket voor de laatse voorronde van het miljoenenbal. De aftrap van het duel in de derde voorronde van de Champions League staat gepland om 20:00 uur.