Nieuws

'Ekkelenkamp kind van de rekening: Nederlander hoeft niet op speeltijd te rekenen'

'Ekkelenkamp kind van de rekening: Nederlander hoeft niet op speeltijd te rekenen'

25-07-2022 08:59
1

Jurgen Ekkelenkamp verliet Ajax vorig seizoen om zijn geluk te beproeven bij Hertha BSC, maar de Nederlander moest het vooral doen met invalbeurten. Dat lijkt het komende seizoen niet te gaan veranderen: de middenvelder ondervindt moordende concurrentie bij de Bundesliga-club.

Dat meldt het Duitse Kicker. De voorbereiding zit er op bij Hertha en het medium creëerde een lijst met 'winnaars en verliezers' van de Duitse club. Ekkelenkamp is te vinden bij de verliezers. 'Ekkelenkamp miste delen van de voorbereiding. De speler zou veel gevaar kunnen creëeren indien gepaard met Suat Serder, maar de Nederlander mist zelfvertrouwen en ritme.'

'De Nederlander scoorde zaterdag tegen de beloften, maar staat alsnog achter in de pikorde. Kevin-Prince Boateng, Lucas Tousart en Vladimir Darida hebben duidelijk een streepje voor', vervolgt de krant. 'Het lijkt erop dat de oud-Ajacied ver verwijderd is van de basiself en nog geen stijgende lijn heeft weten te vinden.'

Het contract van Ekkelenkamp loopt tot 2025 door bij Hertha BSC. De naam van de voormalig Ajacied viel onlangs nog bij Feyenoord, maar de Rotterdammers lijken niet door te pakken. Hertha is overigens ook geïnteresseerd in een speler die momenteel het Feyenoord-shirt draagt: Jean-Paul Boëtius moet de overstap naar de Bundesliga-club gaan maken. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!