Nieuws

'Ten Hag vraagt clubleiding van United om niet op te geven in De Jong-strijd'

'Ten Hag vraagt clubleiding van United om niet op te geven in De Jong-strijd'

16-07-2022 22:20 Laatste update: 22:21

Erik ten Hag heeft de strijd om Frenkie de Jong nog niet opgegeven. De nieuwe manager van Manchester United heeft de clubleiding laten weten dat ze tot het einde van de transferperiode moeten proberen de middenvelder vast te leggen.

Dat weet The Guardian te melden. Het verhaal is inmiddels bekend: De Jong wil niet vertrekken bij FC Barcelona, maar weigert ook akkoord te gaan met een forse salarisverlaging. De Catalanen willen van de oud-Ajacied af en hoopt dat hij het aanbod van United accepteert. The Red Devils zijn bereidt ruim 85 miljoen euro neer te tellen en dat kan Barça goed gebruiken.

Ten Hag wil alsnog doorpakken en heeft sportief directeur John Murtough en CEO Richard Arnold opgedragen niet op te geven tot eind augustus. De Tukker wil De Jong koste wat het kost naar Old Trafford halen. Tyrell Malacia maakte recentelijk wel de overstap naar United, dat ook Christian Eriksen wist vast te leggen. Ajacied Lisandro Martínez wordt de volgende aankoop van United en kost tussen de 54 en 64 miljoen euro.