Nieuws

Zahavi gaat rusten: 'Uiteindelijk is iedereen als winnaar uit de strijd gekomen'

Zahavi gaat rusten: 'Uiteindelijk is iedereen als winnaar uit de strijd gekomen'

16-07-2022 16:37 Laatste update: 16:40

Het heeft lang geduurd, maar Robert Lewandowski mag zich nu toch echt bijna speler van FC Barcelona noemen. Pini Zahavi – de zaakwaarnemer van de Pool – stelt zich tevreden met het akkoord, dat vrijdagavond laat beklonken werd.

Met een nog éénjarig contract was het geen uitgemaakte zaak dat Lewandowski weg zou gaan bij Bayern. Der Rekordmeister wilde hem aanvankelijk aan zijn contract houden, maar is toch gezwicht voor de naar verluidt 45 Catalaanse miljoenen."Mateu Alemany, Hasan Salihamidzic (de directeuren van Barcdelona en Bayern, red.) en ik hebben vrijdag tot middernacht non-stop aan de telefoon gezeten, om een oplossing te vinden waar alle partijen mee konden leven", reageert Zahavi tegenover Sky Sports Germany. "Uiteindelijk is iedereen als winnaar uit de strijd gekomen, denk ik."

Bayern krijgt een flinke zak geld voor de 33-jarige spits, terwijl Lewandowski met een gerust hart het nieuwe seizoen bij Barça in kan gaan. "Robert verdient het, om na acht jaar trouwe dienst met opgeheven hoofd naar een nieuwe club te vertrekken", aldus Zahavi. "Deze club zal altijd één van de grootste ter wereld blijven en ik wens ze het beste voor het komende seizoen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!