Nieuws

Jans dik tevreden over FC Twente én keeper: 'Kans op een aanbod is groot'

Jans dik tevreden over FC Twente én keeper: 'Kans op een aanbod is groot'

09-07-2022 09:44

FC Twente besloot het trainingskamp in Duitsland vrijdag met een klinkende 5-1 overwinning op Fortuna Düsseldorf. De overwinning stemt Ron Jans tevreden. De Tukkers zijn daarnaast dicht bij het aantrekken van doelman Issam El Maach.

Twee maanden geleden ging Twente nog met 4-0 hard onderuit tegen dezelfde tegenstander. Fortuna Düsseldorf begint over een week al aan het nieuwe seizoen in de Tweede Bundesliga, wat de prestatie des te knapper maakt. "Ik ben dik tevreden, niet alleen over de wedstrijd maar ook over het hele trainingskamp", zegt Ron Jans tegen TC/Tubantia. "We hebben geen blessures opgelopen en je ziet nu al dat sommige spelers individueel een goed niveau halen."

Jans kan beschikken over een vrijwel complete selectie. "En dat heb ik nog niet vaak meegemaakt in mijn loopbaan, dat is heel opmerkelijk." Een langer verblijf van Joshua Brenet behoort nog altijd tot de mogelijkheden. Meerdere spelers blonken uit tijdens de overwinning en ook El Maach viel in de smaak. Volgens de regionale krant 'is de kans' groot dat FC Twente hem een aanbod gaat doen.