Nieuws

Ronaldo-afwezigheid zorgt voor gerucht: 'Chelsea gaat zich melden op Old Trafford'

Ronaldo-afwezigheid zorgt voor gerucht: 'Chelsea gaat zich melden op Old Trafford'

04-07-2022 16:42

Niet Manchester United, maar Chelsea zou wel eens de club zijn waar Cristiano Ronaldo volgend seizoen speelt. De Portugese nummer zeven ontbrak maandag op de training van United, en zei daarnaast een gesprek met Erik ten Hag af.

Volgens The Athletic denkt Chelsea erover na om zich te melden op Old Trafford. Dat zou een flinke klap zijn in het gezicht van Ten Hag, die graag met Ronaldo door wil. Dat zit Chelsea niet in de weg en Todd Boehly – de nieuwe eigenaar van The Blues – zou de komst van de doelpuntenmachine wel zien zitten. Naast Boehly is ook Chelsea-trainer Thomas Tuchel een groot fan van de 37-jarige Portugees. Of de Duitse trainer zijn zege voor de transfer al zou hebben gegeven, is nog onduidelijk.

Het nieuws over een mogelijke move van Ronaldo na Chelsea komt door de situatie die zich maandag voordoet. De vedette was niet aanwezig op de training wegens ‘familieomstandigheden’. Daardoor vraagt United zich af of de Portugees wel mee gaat in het vliegtuig naar Azië, waar de voorbereiding van het nieuwe seizoen plaatsvindt. Naast Chelsea zou ook Bayern München of AS Roma de nieuwe bestemming van Ronaldo kunnen worden.