Breaking news

'Feyenoord identificeert Slot-opvolger in Eredivisie, Hulshoff mee naar Liverpool'

'Feyenoord identificeert Slot-opvolger in Eredivisie, Hulshoff mee naar Liverpool'

24 april - 07:14 Laatste update: 07:24

Joseph Oosting is één van de kandidaten die een mogelijk vertrekkende Arne Slot op gaat volgen bij Feyenoord, aldus De Telegraaf. Volgens de ochtendkrant houden de Rotterdammers rekening met een vertrek van de oefenmeester naar Liverpool en wordt er al gekeken naar welke coach de erfenis van de 45-jarige Bergentheimer in moet lossen.

Maandag begonnen de geruchten over een mogelijk vertrek van Slot naar Liverpool en die werden dinsdag vanuit alle toonaangevende media in Nederland en Engeland aangesterkt. Slot zou al een gesprek hebben gevoerd met de Engelse grootmacht en welwillend tegenover een overstap staan, al is Feyenoord nog niet concreet benaderd. Wel zouden de Rotterdammers al voorzichtig rekening houden met een vertrek van Slot en is er nu een mogelijke opvolger in beeld.

Die opvolger heeft de naam Oosting, weet De Telegraaf. De oefenmeester maakte een seizoen geleden al indruk bij RKC Waalwijk, waarna hij zich bij FC Twente mocht melden als opvolger van Ron Jans. Ook in Enschede maakt de trainer indruk, met een Champions League-voorronde ticket in het vizier.

Naast een vertrek van Slot moet Feyenoord ook vrezen voor een afscheid van Sipke Hulshoff. De assistent-trainer - die ook werkzaam is bij het Nederlands elftal - moet Slot volgen naar Liverpool, zo weet de ochtendkrant. Over John de Wolf wordt niets gemeld.

Ook over de afkoopsom van Slot - die nog tot 2026 vast ligt in De Kuip én geen clausule in zijn contract heeft voor deze zomer - is een hoop te doen. Feyenoord kan vragen wat het wil. 'Leeds United werd weggestuurd met hun afkoopsom van vijf miljoen euro en Tottenham hoefde niet te komen praten als er minder dan vijftien miljoen euro op tafel kwam', besluit de krant.