Nieuws

Versterking in Rotterdam: dit PSV-talent maakt de overstap naar Sparta

Versterking in Rotterdam: dit PSV-talent maakt de overstap naar Sparta

13 april - 10:50

Sparta Rotterdam heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Mohamed Nassoh. De aanvallende middenvelder, afkomstig van Jong PSV, heeft een contract getekend dat hem tot 2028 aan de club verbindt. De middenvelder die tot voor kort aanvoerder was bij de beloftenploeg van PSV, zal na dit seizoen aansluiten bij zijn nieuwe club in Rotterdam.

Ondanks een aanbod van PSV om zijn contract te verlengen, koos de in Eindhoven geboren Marokkaanse jeugdinternational voor een overgang naar Sparta. Hij verlaat PSV transfervrij en sluit zich aan bij de Kasteelclub zonder ooit in het eerste elftal te hebben gespeeld. Nassoh speelde al meer dan honderd wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.

Gerard Nijkamp, technisch directeur van Sparta, uitte zijn tevredenheid over deze aanwinst. "Mohamed is een talentvolle speler, die zich in de Keuken Kampioen Divisie heeft laten gelden en klaar is voor de stap naar de Eredivisie. We zien in hem een speler met veel potentie, die zich nog veel verder kan ontwikkelen en zijn blij dat we hem voor vier jaar kunnen vastleggen." Eerder was Sparta al actief op de transfermarkt waarbij het  Mike Kleijn overnam van Feyenoord onder 21.

De middenvelder kwam dit seizoen 33 keer in actie voor Jong PSV. Hierin wist hij belangrijk te zijn met vijf doelpunten en drie assists.