Nieuws

Rob Jansen en oud-voetballers kiezen Engelse club voor overname

Rob Jansen en oud-voetballers kiezen Engelse club voor overname

10 april - 11:35

In een recente aflevering van de podcast KieftJansenEgmondGijp heeft Rob Jansen samen met een groep oud-voetballers bekendgemaakt dat ze een Engelse voetbalclub hebben gekozen voor een mogelijke overname. Deze groep, bestaande uit Ronald Koeman, Henrik Larsson, Dirk Kuyt en Dennis Bergkamp, heeft hun zinnen gezet op een club buiten Londen.

"Er is niet heel erg veel gebeurd qua financiën. De club is inmiddels wel gekozen. Alleen kan ik er nog niet zo heel veel over zeggen", onthulde Jansen tijdens de podcast. Hij voegde eraan toe dat de gekozen club zich bevindt in een "leuke stad" die niet in Londen ligt, waarmee hij de speculaties voedt zonder te veel details prijs te geven. Jansen had eerder al laten doorschemeren dat het zou gaan om een "traditieclub in een kleine gemeenschap".

Rolverdeling binnen de club

De ambitie van deze groep voetbaliconen werd eind februari onthuld. Jansen gaf details over de rolverdeling binnen het project: "Larsson zou hoofdcoach willen worden. Bergkamp gaat de academie opzetten. En Koeman komt ook over om zijn dingen te doen", liet hij weten. Deze samenwerking tussen de voetbalgrootheden belooft niet alleen een interessante wending in hun carrières, maar ook een verrijkende impuls voor de Engelse voetbalwereld. Fans en volgers zijn nu al benieuwd naar de ontwikkelingen en het uiteindelijke succes van hun club.