Breaking news

'PSV denkt aan Feyenoord-uitblinker Wellenreuther als nieuwe doelman'

'PSV denkt aan Feyenoord-uitblinker Wellenreuther als nieuwe doelman'

8 april - 14:31 Laatste update: 14:46
1

PSV zou het oog hebben laten vallen op Timon Wellenreuther., zo melden meerdere binnenlandse media. De tweede doelman van Feyenoord, die momenteel de geblesseerde Justin Bijlow doet vervangen, heeft zich op de radar van diverse Europese topclubs gespeeld. Wellenreuther zou zelfs worden gezien als mogelijk nieuwe doelman in Eindhoven.

Volgens zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad is het namelijk niet uitgesloten dat PSV komende zomer afscheid zal gaan nemen van Walter Benitez en Joël Drommel. In de zoektocht naar een mogelijke vervanger zou PSV rondkijken in Rotterdam-Zuid. De koploper informeerde in het verleden al eens bij de Duitser en hoopt nu een nieuwe kans te maken. Het is onduidelijk of Feyenoord mee wil werken aan een vertrek van Wellenreuther, die nog tot medio 2025 onder contract staat.

Komende zomer gaat niet alleen Wellenreuther zijn laatste contractjaar in, maar ook Benitez. Naar verluidt hoopt PSV nog een flink bedrag voor de Argentijns international te willen ontvangen. 'Een vergoeding van pakweg vijf miljoen euro is volgens ingewijden onvoldoende', schetst het ED. Naast Wellenreuther zou ook de naam van RKC-goalie Etiënne Vaessen steeds luider klinken bij PSV. De doelman die spoedig de interlandswitch naar Suriname zal gaan maken, wist dit seizoen al vijf keer de nul te houden. Met een aflopend contract kan Vaessen zomaar eens transfervrij de overstap naar PSV gaan maken.