Transfernieuws

Strijd om Summerville barst los: deze ploegen zitten op het vinkentouw

Strijd om Summerville barst los: deze ploegen zitten op het vinkentouw

6 april - 10:55

Crysencio Summerville is bezig aan een uitstekend seizoen en als kers op de taart loert een overstap naar de Europese top. VoetbalNieuws vertelt je welke ploegen de Nederlander momenteel allemaal in de gaten houden.

Summerville is op dreef in Engeland. Leeds hoopt dit seizoen promotie naar de Premier League af te dwingen en aan de hand van Summerville is de Engelse ploeg hard op weg naar het hoogste Engelse niveau. De aanvaller tekende al voor zeventien doelpunten en vier assists en is daardoor de gevaarlijkste man van Leeds dit seizoen.

Welke ploegen houden Summerville in de gaten?

Met zijn doelpuntentotaal en sterke optredens draait het komende zomer allemaal om Summerville. Meerdere teams houden de Nederlander in de gaten en het gaat ook niet om de minste ploegen. Zo zouden Premier League-clubs Arsenal, Chelsea, Liverpool, Tottenham Hotspur en West Ham United hem in de gaten houden. Ook van buiten Engeland is de keuze reuze. Atlético Madrid, Bayer Leverkusen en FC Porto zijn volgens het Engelse HITC ook in de race om zijn handtekening.

Leeds hoopt zelf Summerville te behouden. Mocht promotie worden afgedwongen, dan hoopt de Engelse club het contract van de Nederlander open te breken en te verlengen. Mocht promotie er niet inzitten, dan lijkt een vertrek de meeste logische vervolgstap.