Breaking news

Opstelling Ajax bekend: Akpom opvallende afwezige tegen Go Ahead Eagles

Opstelling Ajax bekend: Akpom opvallende afwezige tegen Go Ahead Eagles

4 april - 19:46 Laatste update: 19:56
1

Ajax moet het donderdagavond doen zonder Chuba Akpom. De vervanger van de geblesseerde Brian Brobbey is zelf de opvallende afwezige tijdens de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Na zijn twee doelpunten afgelopen zondag tegen PEC Zwolle (1-3) ontbreekt Akpom tijdens het bezoek van Go Ahead Eagles. Volgens Ajax kampt de Engelsman met een blessure. Wat er precies aan de hand is met Akpom, wordt niet bekendgemaakt. In de voorhoede van de Amsterdammers moeten Mika Godts, Steven Bergwijn en Kristian Hlynsson het vanavond laten zien. 

Op het middenveld heeft John van 't Schip gekozen voor Benjamin Tahirović en Sivert Mannsverk en begint Branco van den Boomen op de reservebank. In de verdediging heeft de oefenmeester weer de beschikking over Ahmetcan Kaplan, die terug is gekeerd van een schorsing. De Turk vormt samen met Jorrel Hato, Devyne Rensch en Anton Gaaei de verdediging. Tussen de palen is er weer plek voor Diant Ramaj.

Volledige opstelling van Ajax: Ramaj; Gaaei, Rensch, Kaplan, Hato, Taylor; Mannsverk, Tahirovic; Hlynsson, Bergwijn en Godts.