Nieuws

Dit is waarom Tom Egbers een kortgeding aanspant tegen de NOS

Dit is waarom Tom Egbers een kortgeding aanspant tegen de NOS

21 maart - 17:05

Tom Egbers verdween een jaar geleden van de buis vanwege een onderzoek van De Volkskrant, maar nu laat de voormalig presentator van zich horen. Egbers spant een kortgeding aan tegen zijn voormalig werkgever, de NOS, maar waarom doet hij dit? VoetbalNieuws.nl vertelt het je. 

Dit is waarom Tom Egbers een kortgeding aanspant tegen de NOS

Na het onderzoek van De Volkskrant werd Egbers beschuldigd van pestgedrag en intimidatie tijdens zijn tijd bij de NOS. Ook zou de presentator een drie jaar durende affaire hebben gehad met een jongere collega. Nadat het stuk van De Volkskrant werd gepubliceerd, besloot de NOS afscheid te nemen van Egbers.

Egbers wil graag weer aan de slag in de televisiewereld en heeft mede daarom een kortgeding aangespannen. De voetbalpersoonlijkheid wil niet meer dat de NOS zich zowel intern als extern negatief over hem uitlaat. Ook hoopt Egbers in de (nabije) toekomst weer aan de slag te kunnen bij de NOS. Eerder werd al bekend dat Egbers in gesprek is met de NOS en de NTR voor een mogelijke terugkeer, de NOS verbergt dan ook niet dat er gesprekken gaande zijn.